PROCESS AND VALIDATION ENGINEER

Belgium, Alken

De Zwitserse groep Datwyler (www.datwyler.com) profileert zich met de afdeling Sealing Solutions als sterke internationale nichespeler in de vervaardiging van uiterst gespecialiseerde producten in synthetisch rubber. De focus ligt volledig op het aanreiken van innovatieve en klant specifieke afdichtingsoplossingen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. De toepassingen worden gebruikt in diverse industrie sectoren zoals "de bouwsector", " de automobiel-nijverheid" en de "farmaceutische sector". Met eigen wereldwijde productielocaties, verkoop in meer dan 100 landen en tewerkstelling van meer dan 7000 medewerkers, genereert de groep een jaarlijkse omzet van om en bij de € 1.2 miljoen.

Functie
Je initieert verbeterprojecten op het vlak van processen en kwaliteit.
Je staat in voor het valideren en documenteren van processen, producten en machines.
Je werkt in multidisciplinaire teams aan proces-FMEA’s.
In overleg met de afdelingsverantwoordelijken treed je op als expert in troubleshooting bij procesverstoringen.
Als validatie-engineer ben je verantwoordelijk voor het opstellen van validatiedossiers en ben je actief bij inspecties en audits (reviewen validatiedossier, toelichting geven, definiëren van correctieve/preventieve acties).

Profiel
Je behaalde een masterdiploma (bv. industrieel ingenieur, bio ingenieur,..)
Je hebt een zeer goed begrip van en inzicht in processen, automatische procescontrolesystemen en industriële applicaties.
Je bezit kennis van procesverbeteringstechnieken (Six Sigma, 5S, Smed, Kaizen, FMEA) en statistische analyse.
Streven naar kwaliteit zit in jouw genen, je bent kritisch en analytisch ingesteld, je hecht veel belang aan nauwkeurigheid en overleg.
Je bent een teamspeler en bent in staat om medewerkers projectmatig te coachen.
Je beheerst de Engelse taal uitstekend.
Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke sector (voeding, pharma)

Aanbod
Bij Datwyler Belgium kom je terecht in een gezond groeiend bedrijf dat behoort tot een stabiele internationale groep en dat goed op weg is om het competence center te worden van die groep. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en kansen om door te groeien. Je werkt in een filevrije omgeving en komt terecht in een dynamisch en gedreven team.  Je hebt recht op een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen afgestemd op jouw ervaring en achtergrond.
 

Interesse?
Stuur je motivatie brief met CV naar
jobs.be@datwyler.com

Apply To Job