HR Officer Compensation and Benefits

Belgium, Alken

De Zwitserse groep Datwyler (www.datwyler.com) profileert zich met de afdeling Sealing Solutions als sterke internationale nichespeler in de vervaardiging van uiterst gespecialiseerde producten in synthetisch rubber. De focus ligt volledig op het aanreiken van innovatieve en klant specifieke afdichtingsoplossingen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. De toepassingen worden gebruikt in diverse industrie sectoren zoals "de bouwsector", " de automobiel-nijverheid" en de "farmaceutische sector". Met eigen wereldwijde productielocaties, verkoop in meer dan 100 landen en tewerkstelling van meer dan 7000 medewerkers, genereert de groep een jaarlijkse omzet van om en bij de € 1.2 miljoen.

HR Officer Compensation and Benefits

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de salarisadministratie van de arbeidersgroep.  Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de afdelingshoofden met betrekking tot interne policies en procedures
Je staat de arbeiders te woord staan met vragen omtrent hun salaris, verloven, enz.
Je zorgt voor een correcte uitvoering van de administratieve verplichtingen betreffende de personeelsaangelegenheden
Je initieert diverse HR-gerelateerde administratieve verbeterprojecten, werkt deze uit en volgt ze op
Je voert andere functiegerelateerde werkzaamheden uit zowel administratief (bv. opvolgen afwezigheden, opmaak dossiers tijdskrediet, enz.) als projectmatig (bv. organisatie sociale verkiezingen, voorbereiden personeelsdossiers i.f.v. audits, enz.)

Profiel
Je hebt een Bachelordiploma in sociaal werk, optie personeelswerk met mini- maal 5 jaar ervaring in een payrollfunctie binnen de privésector in België
Je beschikt over een grondige kennis van het Belgische arbeidsrecht en de sociale wetgeving
Je werkt vlot met MS Excel, ervaring met E-Blox en Protime is een pluspunt
Je bent gedreven, flexibel en  neemt initiatief om bijvoorbeeld verbetervoorstellen uit te werken

Aanbod
Bij Datwyler Belgium kom je terecht in een gezond groeiend bedrijf dat behoort tot een stabiele internationale groep en dat goed op weg is om het competence center te worden van die groep. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en kansen om door te groeien. Je werkt in een filevrije omgeving en komt terecht in een dynamisch en gedreven team.  Je hebt recht op een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

Interesse
Stuur je motivatie brief met CV naar jobs.be@datwyler.com

 

 

Apply To Job