CREW LEADER LOGISTICS

Belgium, Alken

De Zwitserse groep Datwyler (www.datwyler.com) profileert zich met de afdeling Sealing Solutions als sterke internationale nichespeler in de vervaardiging van uiterst gespecialiseerde producten in synthetisch rubber. De focus ligt volledig op het aanreiken van innovatieve en klant specifieke afdichtingsoplossingen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. De toepassingen worden gebruikt in diverse industrie sectoren zoals "de bouwsector", " de automobiel-nijverheid" en de "farmaceutische sector". Met eigen wereldwijde productielocaties, verkoop in meer dan 100 landen en tewerkstelling van meer dan 7000 medewerkers, genereert de groep een jaarlijkse omzet van om en bij de € 1.2 miljoen.  Binnen de afdeling Logistiek is ruimte onstaan voor een gedreven (M/V)

Functie
Binnen deze nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het leiden en superviseren van de productieactiviteiten van een ploeg logistieke operatoren met als doel een efficiënte, continue en optimale opslag en distributie te waarborgen.

Je verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:
• Controleren, opvolgen en corrigeren van voorraden volgens de interne procedure met als doel de productie continuïteit te waarborgen
• Controleren, opvolgen en bijsturen van het opslag- en distributieproces.  Bijkomend heb je oog voor verbeteringen en werk je mee aan verbeterprojecten
• Leiden, superviseren en coördineren van dagelijkse activiteiten van een ploeg operatoren logistiek
• Verrichten van diverse taken ter ondersteuning van de afdeling
• Je geeft leiding aan een team van 20- tal operatoren logistiek

In deze functie werk je vaste ochtendpost en rapporteer je aan de Logistics Manager..

Profiel
Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of gelijkwaardig door ervaring. Een goede kennis van het Engels (mondeling en schriftelijk) is vereist. Je hebt een zeer goede kennis van MS Office. Verder ben je een echte peoplemanager. Je bent flexibel,  resultaatgericht en hebt kennis van processen binnen de logistieke afdeling.

Aanbod
Bij Datwyler Belgium kom je terecht in een gezond groeiend bedrijf dat behoort tot een stabiele internationale groep en dat goed op weg is om het competence center te worden van die groep. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en kansen om door te groeien. Je werkt in een filevrije omgeving en komt terecht in een dynamisch en gedreven team.  Je hebt recht op een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

Interesse
Stuur je motivatie brief met CV naar jobs.be@datwyler.com

 

 

 

Apply To Job