Business Process Expert

Belgium, Alken

Datwyler Sealing Solutions is een toonaangevende leverancier van klantspecifieke afdichtings-, afsluitings- en verpakkingsoplossingen voor wereldwijde marktsegmenten zoals de automobielindustrie, de gezondheidszorg, de civiele techniek en de consumptiegoederenindustrie. We zijn steeds op zoek naar getalenteerde, hooggekwalificeerde medewerkers op alle niveaus binnen onze organisatie. Datwyler biedt je de kans om aan de slag te gaan voor boeiende sectoren en deel uit te maken van een gerenommeerd merk. Van productiemedewerkers tot klantadviseurs, van technologiedeskundigen tot ontwerpingenieurs, van China tot Mexico: bij Datwyler ervaren medewerkers diversiteit op een manier die alleen een internationaal bedrijf kan bieden. Onze focus? Die ligt op het helpen van talenten om hun volledige potentieel te bereiken – zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Onze werkomgeving is gebaseerd op onze waarden en overtuigingen: we zijn ondernemers, we leveren waarde aan onze klanten, we blinken uit in wat we doen en we hebben respect voor anderen. Met 17 operationele locaties en om en bij de 6.000 werknemers genereert Datwyler Sealing Solutions een jaaromzet van ongeveer 750 miljoen euro. Op basis van een strategische beslissing zijn we op zoek naar een ...

Business Process Expert (Sales)

Functie
-Je ondersteunt Head of Global Demand & Business Coordination bij de software implementatie van globale business processen. Dit betekent dat je de verschillende testfasen begeleidt, scripts valideert en testresultaten integreert.
-Je beheert en levert software trainingen aan de eindgebruikers
-Je ondersteunt gebruikers zowel tijdens als na de GO live periode
-Je ondersteunt verbeteringsprojecten

Profiel
-Je beschikt over een bachelor diploma met een 3-tal jaren ervaring in een internationale sales functie.
-Je beschikt over de nodige verkoop proceskennis en hebt ervaring met ERP programma’s.
-Je hebt een basiskennis van Change Management en beschikt over goede communicatievaardigheden.
-Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en bent bereid om +/- 25% van je tijd te reizen.

Aanbod
Bij Datwyler Belgium kom je terecht in een gezond groeiend bedrijf dat behoort tot een stabiele internationale groep en dat goed op weg is om het competence center te worden van die groep. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en kansen om door te groeien. Je werkt in een filevrije omgeving en komt terecht in een dynamisch en gedreven team. Je hebt recht op een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

Interesse
Stuur je motivatie brief met CV naar jobs.be@datwyler.com

 

 

Apply To Job